Apparaat compatibiliteit:

Synology MR2200ac Mesh Router

Productomschrijving

Omarm een hele wifi-dekking thuis en op kantoor met de intelligente Synology Mesh Router MR2200ac. Ontworpen met Tri-Band- en MU-MIMO-technologie, zorgt MR2200ac ervoor dat jouw apparaten de snelste bandbreedte gebruiken die is toegespitst op een geoptimaliseerde prestatie, terwijl meerdere apparaten betrouwbaar en zonder vertraging met elkaar verbonden blijven. Bovendien kun je genieten van de beste Wi-Fi seamless roaming met een enkele Wi-Fi-naam in jouw modulaire mesh-systeem. Safe Access biedt eenvoudig te gebruiken ouderlijk toezicht en voorkomt elke vorm van kwaadwillende inbraak. Synology MR2200ac wordt ondersteund door de 2 jaar beperkte garantie van Synology.

Briljant mesh-systeem klaar voor smart home Om een mesh-systeem te bouwen, breidt je eenvoudig een bestaand RT2600ac wifi-netwerk uit met een extra MR2200ac of integreert je meerdere MR2200ac-netwerkrouters. Met de ene Wi-Fi-naam die je instelt, kun je van kamer naar kamer zwerven: je kunt nu een film streamen zonder dat het signaal wegvalt en genieten van een buitengewone naadloze roamingervaring. Met zijn Tri-band-technologie op één 2,4 GHz-band en twee 5 GHz-banden met ondersteuning voor MU-MIMO, brengt MR2200ac drie afzonderlijke verbindingen tot stand en biedt ruimte aan extra apparaten om maximale wifi-snelheden te bereiken en congestie te verminderen. Smart Connect zorgt ervoor dat apparaten automatisch worden verbonden met de meest geschikte band om de optimale verbindingsprestaties te bereiken – dit vermindert vertragingen en onderbrekingen aanzienlijk. Gastnetwerk biedt een veilige verbinding en geeft publieke en tijdelijke bezoekers slechts beperkte toestemming – dit zorgt ervoor dat het primaire netwerk goed functioneert en goed wordt beschermd. Je kunt ook een welkomstportaal instellen voor iedereen die verbinding maakt met jouw gast-wifi. Tools zoals planning, automatische wachtwoordwijziging en filteren van MAC-adressen helpen ook ongewenste verbindingen te voorkomen. Met MR2200ac ter ondersteuning van Wi-Fi Protected Setup (WPS), drukt je eenvoudig op één knop om jouw Wi-Fi-verbinding automatisch te configureren en van een probleemloze installatie te genieten. In combinatie met de aangesloten USB 3.0-poort die beschikbaar is voor extra opslagapparaten, kan de MR2200ac gemakkelijk jouw privéserver worden die moeiteloze toegang en bestandsdeling biedt.

Revolutionaire software-ervaring
Synology Router Manager (SRM) is gebouwd met beveiliging en stabiliteit in het achterhoofd en maakt vriendelijk beheer op jouw apparaat mogelijk. De vertrouwde, desktop-achtige interface maakt het eenvoudig te gebruiken en wordt geleverd met handige netwerktools die gebruikers snel kunnen instellen, aanpassen of efficiënt problemen oplossen. Beveiligde en handige toegangsmogelijkheden zijn ingebouwd in SRM. Beheer jouw netwerk eenvoudig met meerdere toegangsmethoden op afstand met QuickConnect, DDNS of met DS-router op mobiele apparaten. Optionele authenticatie in twee stappen zorgt ervoor dat niemand anders dan je wijzigingen in jouw netwerk kunt aanbrengen.

Ouderlijk toezicht opnieuw definiëren
Met het oog op het beperken van het internetgebruik en het beschermen van kinderen tegen online gevaren, kun je met het add-on-pakket Safe Access eenvoudig de internetgewoonten van kinderen van verschillende leeftijden begrijpen.
– Profielbeheer: stel regels in op gebruikers in plaats van apparaten met gebruikersprofielen om jouw beheer te stroomlijnen. jouw lokale netwerk en gast-wifi kunnen ook in één groep worden opgegeven.
– Tijdbeheer: internetplanningen en Time Quota helpen je kinderen aan te moedigen om tijd verstandig te gebruiken en leren om meer georganiseerd en productief te zijn met beperkte tijd online.
– Webfiltering: de constant bijgewerkte blokcategorieën helpen je ongepaste inhoud eruit te filteren en jouw kinderen te beschermen. Bovendien kunt je extra witte lijsten of zwarte lijsten instellen, zodat kinderen alleen specifieke sites kunnen bezoeken of blokkeren.  –  -Website-geschiedenis: houd eenvoudig de toegangsgeschiedenis van elk profiel bij en bekijk meer informatie over de online activiteiten van jouw kinderen.

Geavanceerde VPN-mogelijkheden
Met het uitbreidingspakket VPN Plus Server1 kun je jouw Synology Mesh Router MR2200ac transformeren in een krachtige maar toch intuïtieve uitgebreide VPN-oplossing. VPN Plus Server biedt veiligheid en gemak voor jouw externe medewerkers wanneer je externe toegang tot interne netwerkbronnen nodig hebt. WebVPN maakt client-vrije VPN mogelijk voor beveiligde externe toegang tot interne websites met alleen een browser zonder enige software-installatie of configuratie vereist voor clients. Synology SSL VPN is beschikbaar met speciale clients op zowel desktop- als mobiele platforms. Met Remote Desktop kunnen medewerkers eenvoudig en veilig via een webbrowser bronnen op hun pc binnen het interne netwerk openen. VPN Plus Server ondersteunt ook hosting van standaard SSTP-, PPTP-, OpenVPN- en L2TP via IPSec VPN-opties. Bovendien verhoogt Site-to-Site VPN2 de bedrijfsproductiviteit door het stimuleren van inter-premises bestandsoverdrachtsnelheden voor bedrijven met filialen op meerdere locaties, waardoor ze bronnen over verschillende netwerken kunnen delen via gecodeerde tunnels zonder dat werknemers VPN-instellingen op individuele computers hoeven in te stellen .

Solide netwerkbasis
Synology MR2200ac biedt geavanceerde beveiligingsfuncties die jouw netwerk beter bestand maken tegen netwerkinbraken. De ingebouwde Security Advisor van SRM analyseert en herinnert je aan beveiligingsproblemen in jouw configuratie, zodat je eenvoudig beveiligingsconfiguraties kunt instellen. Naast de ingebouwde IPv4- en IPv6-firewalls, helpt de DNS / IP Threat Intelligence-database van Safe Access ook voorkomen dat kwaadwillende aanvallen infiltreren en jouw apparaten compromitteren.

Uitgebreid netwerkbeheer
Om met zwaar netwerkverkeer van meerdere applicaties om te gaan, biedt SRM goed ontworpen verkeersbeheeroplossingen. Verkeersregeling houdt je in real-time op de hoogte met gedetailleerde informatie over elke toepassing en elk apparaat, terwijl je ook de prioriteit van services met toepassings-QoS en de gegarandeerde bandbreedtetoewijzing van apparaten kunt definiëren. Dankzij het automatisch gegenereerde netwerkverkeersrapport kun je gemakkelijk de gedetailleerde gebeurtenislogboeken en recente verkeerstrends volgen. De duur van het rapport kan van dagelijks tot jaarlijks worden gedefinieerd op basis van jouw behoeften, en je flexibel helpen bij het afstemmen van netwerken op specifieke toepassingen en elk apparaat.

Uitgebreide bestandsuitwisseling, beheer en connectiviteit
Uitgebreide mogelijkheden voor delen samen met het add-on-pakket Cloud Station Server stelt je in staat jouw persoonlijke cloudopslag gemakkelijk te creëren. Eenvoudig back-up maken, delen en synchroniseren van jouw bestanden met MR2200ac vanaf meerdere apparaten. Met een geschikt Media Server-pakket kan jouw MR2200ac dienen als een mediaserver voor elke smart-tv, set-top-box in een netwerk of de nieuwste spelconsoles. DNS-server helpt je ook webpagina’s, computers of andere netwerkapparaten op hun gemak te vinden door domeinnamen naar IP-adressen te vertalen. Met een USB-poort kan de Synology MR2200ac moeiteloos bestanden overbrengen van USB-apparaten of andere clients in het netwerk. MR2200ac ondersteunt Time Machine-back-up met een aangesloten opslagapparaat. je kunt MR2200ac ook op jouw mobiele apparaten aansluiten, USB-tethering inschakelen en MR2200ac toegang geven tot internet via een 3G / 4G-netwerk.

Evoluerende software en platform
SRM en zijn ecosysteem groeit voortdurend. Synology biedt niet alleen beveiligingsupdates, maar ook nieuwe functies met verbeteringen van de core-software, extra add-on-pakketten en nieuwe ondersteunende mobiele applicaties. Blijf op de hoogte van onze verbeteringen op onze website en via onze nieuwsbrieven!

Hardware
CPU: Quad Core 717 MHz
Memory: DDR3 256 MB
Antenna type: 2T2R high-performance internal antenna (2.4 GHz / 5 GHz)
LAN Port: 1 x Gigabit
WAN Port: 1 x Gigabit
External port: USB 3.0
Size (HxWxD): 154 x 199 x 65 mm
AC input power voltage: 100V to 240V AC
Power frequency: 50 to 60Hz, single phase
Operating temperature: 5C to 40C (40F – 104F)
Storage temperature: -20C to 60C (-5F to 140F)
Relative humidity: 5% to 95% RH
Maximum operating altitude: 5,000 m (16,400 ft)

Wireless
Wireless standards: 802.11a/n/ac 5 GHz-1/ 5 GHz-2, 802.11b/g/n 2.4 GHz, simultaneous tri-band
Frequency and data rate:
– 2.4 GHz: 400 Mbps
– 5 GHz-1: 867 Mbps
– 5 GHz-2: 867 Mbps
Wireless security: WEP, WPA/WPA2-Personal, WPA/WPA2-Enterprise, Wi-Fi Protected Setup (WPS) 2.0, WPA3-Personal/Enterprise certified, Wi-Fi Enhanced Open certified
Seamless roaming: 802.11k/v/r standard support
Other wireless functions: Smart Connect – 2.4 GHz and 5 GHz automatic band steering, Independent 2.4 GHz / 5 GHz Wi-Fi schedule On / Off
Guest Network – Wi-Fi schedule On / Off

 

Productspecificaties

EAN

4711174723010

Merk

Synology

Synology

Synology MR2200ac Mesh Router

Uitverkocht

Schrijf je in op de wachtlijst om een ​​e-mail te ontvangen wanneer dit product beschikbaar komt

Onze collega’s staan iedere werkdag voor u klaar
Voor 17:30 besteld, dezelfde dag verzonden.
Reuze assortiment
Niet goed, geld terug
thuiswinkel Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
Veilig betalen met: ae.svg bankcontact.svg ideal.svg klarna.svg mc.svg visa.svg
Productomschrijving

Omarm een hele wifi-dekking thuis en op kantoor met de intelligente Synology Mesh Router MR2200ac. Ontworpen met Tri-Band- en MU-MIMO-technologie, zorgt MR2200ac ervoor dat jouw apparaten de snelste bandbreedte gebruiken die is toegespitst op een geoptimaliseerde prestatie, terwijl meerdere apparaten betrouwbaar en zonder vertraging met elkaar verbonden blijven. Bovendien kun je genieten van de beste Wi-Fi seamless roaming met een enkele Wi-Fi-naam in jouw modulaire mesh-systeem. Safe Access biedt eenvoudig te gebruiken ouderlijk toezicht en voorkomt elke vorm van kwaadwillende inbraak. Synology MR2200ac wordt ondersteund door de 2 jaar beperkte garantie van Synology.

Briljant mesh-systeem klaar voor smart home Om een mesh-systeem te bouwen, breidt je eenvoudig een bestaand RT2600ac wifi-netwerk uit met een extra MR2200ac of integreert je meerdere MR2200ac-netwerkrouters. Met de ene Wi-Fi-naam die je instelt, kun je van kamer naar kamer zwerven: je kunt nu een film streamen zonder dat het signaal wegvalt en genieten van een buitengewone naadloze roamingervaring. Met zijn Tri-band-technologie op één 2,4 GHz-band en twee 5 GHz-banden met ondersteuning voor MU-MIMO, brengt MR2200ac drie afzonderlijke verbindingen tot stand en biedt ruimte aan extra apparaten om maximale wifi-snelheden te bereiken en congestie te verminderen. Smart Connect zorgt ervoor dat apparaten automatisch worden verbonden met de meest geschikte band om de optimale verbindingsprestaties te bereiken – dit vermindert vertragingen en onderbrekingen aanzienlijk. Gastnetwerk biedt een veilige verbinding en geeft publieke en tijdelijke bezoekers slechts beperkte toestemming – dit zorgt ervoor dat het primaire netwerk goed functioneert en goed wordt beschermd. Je kunt ook een welkomstportaal instellen voor iedereen die verbinding maakt met jouw gast-wifi. Tools zoals planning, automatische wachtwoordwijziging en filteren van MAC-adressen helpen ook ongewenste verbindingen te voorkomen. Met MR2200ac ter ondersteuning van Wi-Fi Protected Setup (WPS), drukt je eenvoudig op één knop om jouw Wi-Fi-verbinding automatisch te configureren en van een probleemloze installatie te genieten. In combinatie met de aangesloten USB 3.0-poort die beschikbaar is voor extra opslagapparaten, kan de MR2200ac gemakkelijk jouw privéserver worden die moeiteloze toegang en bestandsdeling biedt.

Revolutionaire software-ervaring
Synology Router Manager (SRM) is gebouwd met beveiliging en stabiliteit in het achterhoofd en maakt vriendelijk beheer op jouw apparaat mogelijk. De vertrouwde, desktop-achtige interface maakt het eenvoudig te gebruiken en wordt geleverd met handige netwerktools die gebruikers snel kunnen instellen, aanpassen of efficiënt problemen oplossen. Beveiligde en handige toegangsmogelijkheden zijn ingebouwd in SRM. Beheer jouw netwerk eenvoudig met meerdere toegangsmethoden op afstand met QuickConnect, DDNS of met DS-router op mobiele apparaten. Optionele authenticatie in twee stappen zorgt ervoor dat niemand anders dan je wijzigingen in jouw netwerk kunt aanbrengen.

Ouderlijk toezicht opnieuw definiëren
Met het oog op het beperken van het internetgebruik en het beschermen van kinderen tegen online gevaren, kun je met het add-on-pakket Safe Access eenvoudig de internetgewoonten van kinderen van verschillende leeftijden begrijpen.
– Profielbeheer: stel regels in op gebruikers in plaats van apparaten met gebruikersprofielen om jouw beheer te stroomlijnen. jouw lokale netwerk en gast-wifi kunnen ook in één groep worden opgegeven.
– Tijdbeheer: internetplanningen en Time Quota helpen je kinderen aan te moedigen om tijd verstandig te gebruiken en leren om meer georganiseerd en productief te zijn met beperkte tijd online.
– Webfiltering: de constant bijgewerkte blokcategorieën helpen je ongepaste inhoud eruit te filteren en jouw kinderen te beschermen. Bovendien kunt je extra witte lijsten of zwarte lijsten instellen, zodat kinderen alleen specifieke sites kunnen bezoeken of blokkeren.  –  -Website-geschiedenis: houd eenvoudig de toegangsgeschiedenis van elk profiel bij en bekijk meer informatie over de online activiteiten van jouw kinderen.

Geavanceerde VPN-mogelijkheden
Met het uitbreidingspakket VPN Plus Server1 kun je jouw Synology Mesh Router MR2200ac transformeren in een krachtige maar toch intuïtieve uitgebreide VPN-oplossing. VPN Plus Server biedt veiligheid en gemak voor jouw externe medewerkers wanneer je externe toegang tot interne netwerkbronnen nodig hebt. WebVPN maakt client-vrije VPN mogelijk voor beveiligde externe toegang tot interne websites met alleen een browser zonder enige software-installatie of configuratie vereist voor clients. Synology SSL VPN is beschikbaar met speciale clients op zowel desktop- als mobiele platforms. Met Remote Desktop kunnen medewerkers eenvoudig en veilig via een webbrowser bronnen op hun pc binnen het interne netwerk openen. VPN Plus Server ondersteunt ook hosting van standaard SSTP-, PPTP-, OpenVPN- en L2TP via IPSec VPN-opties. Bovendien verhoogt Site-to-Site VPN2 de bedrijfsproductiviteit door het stimuleren van inter-premises bestandsoverdrachtsnelheden voor bedrijven met filialen op meerdere locaties, waardoor ze bronnen over verschillende netwerken kunnen delen via gecodeerde tunnels zonder dat werknemers VPN-instellingen op individuele computers hoeven in te stellen .

Solide netwerkbasis
Synology MR2200ac biedt geavanceerde beveiligingsfuncties die jouw netwerk beter bestand maken tegen netwerkinbraken. De ingebouwde Security Advisor van SRM analyseert en herinnert je aan beveiligingsproblemen in jouw configuratie, zodat je eenvoudig beveiligingsconfiguraties kunt instellen. Naast de ingebouwde IPv4- en IPv6-firewalls, helpt de DNS / IP Threat Intelligence-database van Safe Access ook voorkomen dat kwaadwillende aanvallen infiltreren en jouw apparaten compromitteren.

Uitgebreid netwerkbeheer
Om met zwaar netwerkverkeer van meerdere applicaties om te gaan, biedt SRM goed ontworpen verkeersbeheeroplossingen. Verkeersregeling houdt je in real-time op de hoogte met gedetailleerde informatie over elke toepassing en elk apparaat, terwijl je ook de prioriteit van services met toepassings-QoS en de gegarandeerde bandbreedtetoewijzing van apparaten kunt definiëren. Dankzij het automatisch gegenereerde netwerkverkeersrapport kun je gemakkelijk de gedetailleerde gebeurtenislogboeken en recente verkeerstrends volgen. De duur van het rapport kan van dagelijks tot jaarlijks worden gedefinieerd op basis van jouw behoeften, en je flexibel helpen bij het afstemmen van netwerken op specifieke toepassingen en elk apparaat.

Uitgebreide bestandsuitwisseling, beheer en connectiviteit
Uitgebreide mogelijkheden voor delen samen met het add-on-pakket Cloud Station Server stelt je in staat jouw persoonlijke cloudopslag gemakkelijk te creëren. Eenvoudig back-up maken, delen en synchroniseren van jouw bestanden met MR2200ac vanaf meerdere apparaten. Met een geschikt Media Server-pakket kan jouw MR2200ac dienen als een mediaserver voor elke smart-tv, set-top-box in een netwerk of de nieuwste spelconsoles. DNS-server helpt je ook webpagina’s, computers of andere netwerkapparaten op hun gemak te vinden door domeinnamen naar IP-adressen te vertalen. Met een USB-poort kan de Synology MR2200ac moeiteloos bestanden overbrengen van USB-apparaten of andere clients in het netwerk. MR2200ac ondersteunt Time Machine-back-up met een aangesloten opslagapparaat. je kunt MR2200ac ook op jouw mobiele apparaten aansluiten, USB-tethering inschakelen en MR2200ac toegang geven tot internet via een 3G / 4G-netwerk.

Evoluerende software en platform
SRM en zijn ecosysteem groeit voortdurend. Synology biedt niet alleen beveiligingsupdates, maar ook nieuwe functies met verbeteringen van de core-software, extra add-on-pakketten en nieuwe ondersteunende mobiele applicaties. Blijf op de hoogte van onze verbeteringen op onze website en via onze nieuwsbrieven!

Hardware
CPU: Quad Core 717 MHz
Memory: DDR3 256 MB
Antenna type: 2T2R high-performance internal antenna (2.4 GHz / 5 GHz)
LAN Port: 1 x Gigabit
WAN Port: 1 x Gigabit
External port: USB 3.0
Size (HxWxD): 154 x 199 x 65 mm
AC input power voltage: 100V to 240V AC
Power frequency: 50 to 60Hz, single phase
Operating temperature: 5C to 40C (40F – 104F)
Storage temperature: -20C to 60C (-5F to 140F)
Relative humidity: 5% to 95% RH
Maximum operating altitude: 5,000 m (16,400 ft)

Wireless
Wireless standards: 802.11a/n/ac 5 GHz-1/ 5 GHz-2, 802.11b/g/n 2.4 GHz, simultaneous tri-band
Frequency and data rate:
– 2.4 GHz: 400 Mbps
– 5 GHz-1: 867 Mbps
– 5 GHz-2: 867 Mbps
Wireless security: WEP, WPA/WPA2-Personal, WPA/WPA2-Enterprise, Wi-Fi Protected Setup (WPS) 2.0, WPA3-Personal/Enterprise certified, Wi-Fi Enhanced Open certified
Seamless roaming: 802.11k/v/r standard support
Other wireless functions: Smart Connect – 2.4 GHz and 5 GHz automatic band steering, Independent 2.4 GHz / 5 GHz Wi-Fi schedule On / Off
Guest Network – Wi-Fi schedule On / Off

 

Productspecificaties

EAN

4711174723010

Merk

Synology